Er is een initiatief gestart door Rachel Walraven, om vanuit de Nederlandse JoomlaCommunity een werkgroep genaamd Joomla Marketing Nederland op te starten!!

Er wordt op zaterdag 3 november in Duiven een informatiemiddag georganiseerd. Ikzelf zal hierbij aansluiten omdat ik het erg belangrijk vind dat Joomla! eindelijk eens de erkenning krijgt die het verdient!  Joomla heeft helaas nog veel last van de in het verleden opgedane negatieve publiciteit. Tijd om hier verandering in aan te brengen. Want in de tussentijd heeft de Joomla! community niet stil gezeten en zijn er enorm veel verbeteringen doorgevoerd! Daarnaast is er een Certification Program opgezet en wordt er hard gewerkt aan Joomla! versie 4. Kortom wij houden van Joomla! 

Joomla! Volunteers Portal

 

Lees de oproep voor nieuw te vormen werkgroep Joomla Marketing Nederlandoproep voor nieuw te vormen werkgroep Joomla Marketing Nederland .

Indien jullie ideeen en suggusties hebben, laat het mij dan weten! Dan neem ik die mee en zorg ik dat jullie via deze weg weer feedback ontvangen!

Ja ik heb ideeën!