Bijeenkomsten

 Hieronder staat de jaarplanning voor de bijeenkomsten van JUG043 Maastricht.
Alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud!

Programma

Inloop is van: 18:45 t/m 19:00 uur
Bijeenkomst is van: 19:00 t/m 21:30 uur
Aflsuiting is om: 21:30 uur

LET OP: We organiseren fysieke en hybride bijeenkomsten organiseren!
Lees daarom goed welk type bijeenkomst we organiseren.

zoom video conferencing logo


Lees handleiding ZOOM >>

Inschrijven bijeenkomst niet leden

Niet leden kunnen zich inschrijven voor bijeenkomsten door hun Voornaam, Achternaam en E-mail adres in te vullen. Tevens dien je akkoord te gaan met het privacybeleid. Plaats een vinkje bij de Verificatiecode en klik tot slot op Verwerk inschrijving

Inschrijven bijeenkomst JUG043 leden

JUG043 leden kunnen inloggen met hun account en zich dan aanmelden, eventueel ook direct voor meerdere bijeenkomsten.


Je ontvangt een e-mail en herinneringsmails. Hierin staat een link om je af te melden. Daarnaast zit er in de e-mail een ICS bestand zodat je de bijeenkomst in je agenda kunt plaatsen. Heb je suggesties voor onderwerpen die we tijdens de bijeenkomsten kunnen bespreken, laat het dan weten en stuur een e-mail naar maastricht@joomlacommunity.nl

Agenda bijeenkomsten

 

19
okt
2024

Pizza JUG en Fun dag

19-10-2024 10:00 -16:00
€ 12,50 (voor niet leden)
Pizza JUG en Fun dag

Tijdens de Pizza, JUG & Fun dag zul je een leuke gezellige en leerzame dag hebben samen met andere Joomlers. Gezamelijk werken aan bijvoorbeeld jouw Joomla website, Joomla extensie of template, Joomla upgrade of elkaar helpen Joomlagerelateerde vraagstukken of problemen oplossen.

Meld je aan voor deze leuke bijeenkomst!

21
okt
2024

Beveiliging deel 3 - Akeeba Backup workshop

21-10-2024 19:00 -21:30
gratis
JUG043 Maastricht bijeenkomsten 2024

akeeba backup

Ontdek de kracht van Akeeba Backup voor Joomla tijdens onze leerzame hybride bijeenkomst! Of je nu lokaal bij ons bent of deelneemt vanuit het comfort van je eigen ruimte, deze sessie belooft een diepgaande verkenning van de mogelijkheden van deze essentiële toolset voor Joomla-beheerders. Ontdek hoe Akeeba Backup kunt inzetten als onderdeel van de beveiliging van je Joomla!-website. Het maken van backups, maar ook het uitvoeren van restoretest behoort tot je strategie om je website te  beschermen.

Akeeba Backup is een van de manieren om je website te beschermen en is verkrijgbaar als een Core (gratis) en Pro (betaalde) versie. Tijdens dese sessie zullen we gebruik maken van de Pro versie van de Akeeba Backup.

18
nov
2024

Inrichting en beveiliging van Webhosting

18-11-2024 19:00 -21:30
gratis
JUG043 Maastricht bijeenkomsten 2024

webhosting

Ontdek de nieuwste trends en beste praktijken voor een optimale webhosting-omgeving. Leer van experts hoe je je webhosting configureert voor maximale prestaties en hoe je je data beschermt tegen cyberdreigingen. Of je nu een beginnende webontwikkelaar bent of een ervaren IT-professional, deze sessie biedt waardevolle inzichten en praktische tips om je online projecten veilig en efficiënt te maken. Mis deze kans niet om je kennis te verrijken en te netwerken met vakgenoten! Meld je vandaag nog aan!