Wat is Joomla?

Wat is Joomla?

  Joomla!™ is een bekroond content management systeem (CMS), dat je de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten. Bovendien is Joomla! een open source pakket en is voor iedereen vrij beschikbaar. 

Joomla is een populaire open-source CMS waarmee je op een eenvoudige manier websites en webapplicaties kunt bouwen, beheren en publiceren. Het biedt gebruikers de flexibiliteit en vrijheid om websites van verschillende complexiteit te ontwikkelen, van eenvoudige blogs tot complexe webshops en zakelijke websites.

Joomla is erg gebruiksvriendelijk en heeft een uitgebreid systeem van extensies en templates, waardoor het zeer aanpasbaar is naar de wensen en behoeften van de gebruiker. Daarnaast heeft Joomla een grote community van ontwikkelaars, die regelmatig updates en nieuwe functionaliteiten uitbrengen om de veiligheid en prestaties van het platform te verbeteren.

Kortom, als je op zoek bent naar een CMS dat gemakkelijk te gebruiken is en tegelijkertijd een breed scala aan mogelijkheden biedt, dan is Joomla zeker het overwegen waard.