Akeeba 7 komt er aan

In januari 2020 wordt de nieuwste versie van Akeeba Backup uitgebracht, betreft versie 7. In dit artikel een korte toelichting en een kortingscode!

Akeeba is de meest populaire manier om back-up te maken van je Joomla site(s). Het is een van de top-rated Joomla extensies. Akeeba Backup is verkrijgbaar in een gratis (Core versie) en betaalde versie (Pro versie). 

Akeeba Backup 7 komt in januari. Het Akeeba team heeft hard gewerkt aan deze nieuwe versie. Deze release bevat een grote herschrijving van de Akeeba's back-up engine, betere ondersteuning voor cloud back-ups, en een verbeterde interface beschikken. De API wordt aangepast en is alleen nog maar beschikbaar in de Akeeba Backup Professional versie!

Wil je alle veranderingen lezen? Lees dan het volgende (Engelstalige) artikel op de Akeeba website: https://www.akeebabackup.com/news/1726-akeeba-backup-7.html

Mocht je automatisch een back-up willen maken via de beheertool Watchful  dan betekent dit, dat u de Professional-versie nodig heeft om een ​​geautomatiseerde backup te maken van uw site(s). Niet getreurd want Akeeba Backup Professional is er voor € 50,00 per jaar voor een onbeperkt aantal sites. U kunt hier klikken om in te schrijven. Als je Akeeba aanschaft vóór 7 januari 2020 en  gebruik maakt van de kortingscoupon code LUCKYSEVEN, dan kan je tot 30% besparen!

akeeba logo