Joomla bestaat 13 jaar

Op 17 augustus 2018 is Joomla 13 jaar geworden.

Joomla13jaar

Op 17 augustus 20187 is het 13e jaar sinds Andrew Eddie, namens het toenmalige Mambo-ontwikkelteam, de geboorte van Joomla aankondigde aan de Community.

Nadenken over de fundamentele overtuigingen

Het is goed om opnieuw na te denken over deze fundamentele overtuigingen die werden uitgedrukt in de brief aan de Community:

  • Een open source project gaat over mensen vrije en open software produceren en bij te dragen aan iets als een team ten behoeve van anderen.
  • Open source projecten weerspiegelen de geest van samenwerking en plezier terwijl verankering van de feedback van de Gemeenschap en het bieden van goed bestuur, waarmee voor het bedrijfsleven investeren vol vertrouwen in zijn ontwikkeling.
  • Open source projecten staan open voor de deelname van iedereen die waarde kan toevoegen en bereid is te werken met de Gemeenschap.

We moeten ervoor zorgen, door middel van onze deelname aan de diverse lokale en internationale (formele en informele) Joomla groepen, teams en structuren, dat we deze idealen realiseren.

Betrokken raken bij de Joomla gemeenschap?

Als je een gebruiker van het Joomla CMS bent, en je wil ook graag meedoen in een van de teams van de Community, kunt u de Joomla! Voluenteers Portal.

Je  moet ook overwegen om betrokken te raken in een van de lokale Joomla User Groups(in Nederland zijn veel Joomla User Groepen actief), of om de Joomladagen bij te wonen of een  ander evenement in je buurt.

Wat is een verjaardag zonder kado's?

Als jiji jezelf wil verwennen, of een vriend of geliefde, met een speciale gave, check out de speciale Joomla! 13e verjaardag-items die beschikbaar zijn vanaf nu in de Joomla Webshop. (beschikbaar tot en met 31 augustus 2018).

birthday shop FB

 

Lees het hele artikel hier: https://magazine.joomla.org/item/3355-a-lucky-13th-birthday-to-joomla