JoomlaDagen Nederland 2017

Kom jij ook naar de 12e Editie Joomla!Dagen van 31 maart t/m 2 april 2017 in Zeist? Ga gezellig mee met de leden van JUG043 Maastricht!

 

JoomlaDagenNL2017

Van vrijdagmiddag 31 maart t/m 2 april 2017 worden weer de Nederlandse JoomlaDagen georganiseerd. Leuk weekend voor zowel de beginnende alsook de doorgewinterde Joomler. Ook dit jaar vindt hét Joomla!-evenement van het jaar plaats in Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.

De onderwerpen en het programma zijn nog niet bekend, maar dat het weer leerzaam, leuk en gezellig zal worden, daar hoef je niet aan twijfelen. Er worden veel presentaties gegevens door diverse gastsprekers uit zowel Nederland alsook uit de rest van de wereld. De presentaties worden ingedeeld in de verschillende niveaus. Wil je nog eens terugblikken naar het afgelopen jaar, bezoek dat de website van JoomlaDagen NL

714 i love jdnl 300

Wij als JUG043 Maastricht zijn voornemens om hier ook gezamenlijk naar toe te gaan, wil je als lid (of wellicht toekomstig lid) meegaan, laat het ons weten en meld je aan, klik op onderstaande button. Vergeet niet om zelf de toegangskaarten te bestellen! De verzamellocatie en de vertrektijd worden nog bekend gemaakt.