Programma JoomlaDagenNL bekend

Op 27 januari is het programma beschikbaar gekomen opde website van JoomladagenNL.

programma JDNL17 

Het programma van de 12e editie van de JoomlaDagen bevat een grote variatie aan sprekers, onderwerpen én niveaus. Het is dus interessant voor zowel de hobbyist als de Joomla-professional.

Internationale sprekers...
Ook dit jaar verwelkomen we weer een aantal internationale sprekers, van wie een aantal actief zijn binnen het Joomla-project. Zo kun je (Engelstalige) presentaties bijwonen van Yves Hoppe, Eli Aschkenasy, Junior Verreijt-Nielsen, Francisco Javier Olivares, Robert Mittl, Elisa Foltyn en Marc Dechèvre, over onderwerpen die variëren van algemeen tot zeer technisch. 

... en presentaties van eigen bodem
En dan is er nog het gevarieerde aanbod aan Nederlandstalige presentaties. Ben je al eerder op de JoomlaDagen geweest, dan herken je misschien namen als Jisse Reitsma, Peter van Westen, Sander Potjer, René Kreijveld en Peter Martin.

De onderwerpen? Onder andere: Accelerated Mobile Pages, security, API's bouwen, apps, plugins of modules maken, templating, RSForm Pro gebruiken als developer, ontwikkelomgeving inrichten, deploy strategieën en namespaces in Joomla.

Oftewel: volop variatie :).

Bestel nu alvast je tickets: tot en met 28 februari 2017 krijg je 25 euro korting.

JUG043 Maastricht is voornemens om als groep naar de JoomlaDagen te gaan. Wil je ook meereizen, laat het ons weten en meldt je aan, dan kunnen we gezamelijk reizen. Je kunt 1 dag of beide dagen meereizen.