Testen en Pizza Bugs and Fun (zonder Pizza) en informatie Patchtester Joomla 4

Testen is erg belangrijk en nu tijdens Coronavirus (COVID-19) zijn verblijven veel mensen thuis. Een perfecte aangelevenheid om de Joomlacommunity te helpen met testen voor Joomla 4.

Op 14 april 2020 heb ik deel genomen aan de online bijeenkomst van onze collega JUG040 Eindhoven en hier kwam het testen aan bod.Inmiddels wordt volop getest tijdens Pizza Bugs and Fun. Op 11 mei 2020 organiseert JUG040 een sessie waarbij Roland Dalmulder gaat uitleggen hoe het testen werkt met de nieuwe PatchTester voor Joomla 4. Hieronder een korte toelichting van JUGF040:

Pizza Bugs and Fun, without the Pizza

Elke zaterdag wordt er een Pizza Bugs and Fun, zonder pizza georganiseerd, zodat men thuis makkelijk mee kan helpen aan de ontwikkeling van Joomla. Er is een nieuwe versie van de PatchTester die het wel doet in Joomla 4. Meer informatie voor wie mee wil helpen: https://developer.joomla.org/news/808-pizza-bugs-and-fun-without-the-pizza.html

Er is ook een Glip groep: "Bugs & Fun at Home"

Handig links

Aanmelden bijeenkomst van JUG040

Bron: Lees het complete verslag van JUG040 Eindhoven van 14 april j.l.

 

Lees meer

Eerder schreef ik al het volgende artikel over Maak je eigen testomgeving voor Joomla, doel was om een Workshop te organiseren. I.v.m. Corona, is deze (nog) niet ingepland.

Lees het artikel: https://jug043.nl/bijeenkomsten/workshop-informatie/maak-je-eigen-testomgeving