Het recenste JUG043 Maastricht Nieuws

Nieuwe JUG043 bijeenkomsten najaar 2022

Op maandag 17 oktober 2022 start JUG043 Maastricht met een leuke serie van workshops. Je gaat zelf aan de slag met Joomla 4! In de daarop volgende bijeenkomsten ga je met verschillende (nieuwe) mogelijkheden van Joomla 4 in aanraking komen en ze leren toe te gebruiken.

Samen met jou starten we met een basis Joomla 4 installatie en breiden de website geleidelijk uit naar een volwaardige website met veel gebruikte functionaliteiten. Welke functionaliteit wordt toegevoegd laten we ook afhangen van de vragen en wensen van jou!

Zowel voor een beginnende websitemakeer als een specialist zinvol en leuk om aan deel te nemen. De bijeenkomsten worden in enkele gevallen in de vorm van een workshop vormgegeven. In een speciale omgeving ontwikkelen we een testsite waar je zelf kunt inloggen en proberen.

Het aantal onderwerpen per bijeenkomst beperken we tot maximaal 2 zodat er ook ruimte blijft voor het stellen van vragen en leerzame discussies. Denk ook alvast na over de 2 onderwerpen die we de sessie erna aanbod kunnen laten komen. Bekijk de mogelijk onderwerpen hier: https://www.joomla.org/4/nl/#features

Aanmelden bijeenkomst